Bútorkészítés
Angol verzió Az angol tartalomért kattintson ide
Német verzió A német tartalomért kattintson ide
Elérhetőség
3400 - Mezőkövesd
Széchényi út 10.
Tel.: 49/413-411
Fax: 49/413-626
mezobutor@mezobutor.hu
Pályázataink:


Közreműködő szervezetek: Nemzetgazdasági Minisztérium,


Telephelyünket az ÉMOP.2009.1.1.1/F pályázat keretein belül a Magyar Állam, az Európai Unió, és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával fejlesztettük.

Egyéb pályázataink:
Magyarország megújul!

Közreműködő szervezet: MAG Zrt, Támogató: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség,
A honlap az Európai Unió támogatásával a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.


Minőségirányítási rendszerünk:


Minőségpolitika

A Mezőkövesdi Bútoripari Kft alapvető célja, hogy megrendelőit folyamatosan képes legyen az elvárásoknak és a hatályos jogszabályoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal kiszolgálni.. Termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét döntő tényezőnek tekintjük a Társaság tartós sikereinek biztosítása szempontjából. Az eddig megszerzett piacaink megtartása, és a további piacok megszerzése érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, gyártás technológiánkat, és javítjuk szolgáltatásaink színvonalát. Feladataink: a megrendelői igények felmérése, az igényeknek megfelelő, vagy azt meghaladó termék/szolgáltatás kínálat kialakítása; garantált és tartósan magas minőség biztosítása; piacorientált árpolitika; gyors reagáló képesség és hatékony információcsere; pontos teljesítés. A cégvezetés minden döntésében és tevékenységében maximális figyelmet és elkötelezettséget biztosít a minőségnek. Minőségirányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerint a cég munkatársainak aktív közreműködésével. A Társaság minden dolgozója érti és tudatosan támogatja a minőségpolitikát, hatékony közreműködést fejt ki azért, hogy tevékenységünk színvonala megrendelőink igényeit, elvárásait maximálisan kielégítse. Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk. Elvárjuk tőlük: minőségpolitikánk elfogadását, az előírt minőségi követelmények betartásával segítsék tevékenységünk minőségének állandó fejlesztését, megrendelőink megelégedettsége érdekében kifejtett erőfeszítéseink aktív támogatását. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és korrekt együttműködésnek a megrendelőinkkel és a beszállítóinkkal egyaránt.Évente minőségügyi célkitűzéseket fogalmazunk meg és céljaink megvalósulását minden érdekelt féllel együtt folyamatosan értékeljük. Minőségirányítási rendszerünk eredményességét vizsgáljuk, törekszünk tökéletesítésére, tevékenységeinket fejlesztjük, hogy további előrelépésünk hosszú távon biztosított legyen.

Mezőkövesd, 2004. július 01. Persze László ügyvezető igazagtó

Minőségirányítási rendszerünk megvalósulását a Gazdaságfejlesztési Operatív Programból (GOP-2007-2.2.2) elnyert támogatás segítette.