Bútorkészítés
Angol verzió Az angol tartalomért kattintson ide
Német verzió A német tartalomért kattintson ide
Elérhetőség
3400 - Mezőkövesd
Széchényi út 10.
Tel.: 49/413-411
Fax: 49/413-626
mezobutor@mezobutor.hu
Pályázataink:


Közreműködő szervezetek: Nemzetgazdasági Minisztérium,


Telephelyünket az ÉMOP.2009.1.1.1/F pályázat keretein belül a Magyar Állam, az Európai Unió, és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával fejlesztettük.

Egyéb pályázataink:
Magyarország megújul!

Közreműködő szervezet: MAG Zrt, Támogató: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség,
A honlap az Európai Unió támogatásával a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.exkluzív irodabútor termékek
Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minőséget.
Vezetői irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minőségű anyagok, célszerű kiegészítő berendezések jellemzik. Minden irodabútor család más- és más stílust képvisel, így lehetőség van mind tradicionális, mind modern irodák berendezésére. Megtalálható a mai "high tech" és "minimal" irányvonal csakúgy mint a stílbútorok formavilága. Az íróasztalok, melyek a munka helyszínét, találkozási helyet és egyúttal státusszimbólumot jelentenek, a termékcsaládok központi elemei. Az íróasztalokat a hatékony munkához feltétlenül szükséges számítógépasztalokkal, és tárgyalóasztalokkal lehet kiegészíteni. Többféle magasságú, nyitott vagy ajtólappal ellátott szekrények széles köre egészíti ki a bútorcsaládokat. A bútorcsaládok minden elemében érvényesül a design egységessége, az elemek egymáshoz összhangban párosíthatóak.Az irodabútor frontfelületein a furnérok 90 fokos elforgatásával keletkező un. halszálka esztétikai megjelenése az elegancia és kifinomultság megtestesítője.
  

Az irodabútor a klasszikus és modern stílusjegyek ötvözete. "Masszivitása" és "robosztussága" az megbízhatóság és időtállóság kifejezői.


Az irodabútor tisztán klasszikus stílusjegyei a hagyományszeretet és a tradicionalitás kifejezői.
  

Az irodabútor klasszikus, lecsupaszított formája egy hivalkodásmentes ugyanakkor a "valódi fa" által nyújtott természetes hangulatot ad irodájának.


Stílbútor kedvelőknek, illetve antik bútorok kiegészítéséhez ajánljuk Miniszter irodabútorunkat.
  

A legújabb trendet követő Aero irodabútor minimalista stílusa a visszafogott elegancia képvisleője.


High-Tech irodabútorunk, mely az üveg-fa-fém kombinációjára épül a 21.század magas szintű technológiai tudását képviseli.