Gyár

ISMERJE MEG HOL ÉS HOGYAN KÉSZÜLNEK AZ ÁLTALUNK GYÁRTOTT BÚTOROK

Termékeink fejlesztése és gyártása számítógéppel támogatott tervezési-gyártási rendszeren (CAD-CAM ill. SOLIDWORKS és SWOOD) történik. Gépparkunk cseréje folyamatos, így gépeink átlagéletkora a mai magyar viszonylatban kitűnőnek mondható.

Felszereltségünk mind magyarországi mind európai viszonylatban kiemelkedő, így Magyarország egyik legkorszerűbb bútorgyárában állítjuk elő termékeinket, melyben külön egyedi gyártósor áll a projektmunkáink rendelkezésére.

A gyártási tradíciók és szakmakultúra átadása végett cégünknél bútorasztalos szakmunkásképzés folyik 10 fős évfolyamlétszámmal, tehát az utánpótlás a legjobb végzett tanulók kiválasztásával folyamatos.

Alapításunk óta kiemelkedően fontos volt számunkra a minőségi termékek gyártása, ám az elmúlt évtizedben minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minőségünk megőrzésével, de minél inkább fenntartható módon állítsuk elő termékeinket. Hogy e jelszavakat mennyire komolyan gondoljuk arra bizonyíték, hogy 1999. óta társaságunk ISO 9001 és ISO 14001 minőség- és környezetirányítási rendszerrel rendelkezik.

2016 óta gyárunk teljes áramellátását napenergiával biztosítjuk, és a gyáron belüli anyagmozgatást is elektromos eszközökkel /targoncákkal stb. Mindemellett beszállítóink kiválasztásakor is meghatározó szempont a környezettudatosság, és felhasznált anyagaink tekintetében pedig alapelvárás.

Termékeinkben döntő szempont olyan anyagok beépítése, mely sem a felhasználóra, sem pedig a környezetre nem jelentenek veszélyt.

Törekvésünk, hogy egyre nagyobb hányadban természetes anyagokat építsünk be termékeinkbe, ezért bútoraink döntő hányada FSC bizonyítvánnyal rendelkező alapanyaggyártóktól származik, mely azt biztosítja, hogy termékeinkbe beépülő alkatrészek gondos erdőgazdálkodásból származó fából készülnek.

3045000

megmunkált faanyag

5250000 db

legyártott bútor

7000

elégedett partner

Tanúsítványok

© Copyright – Mezőkövesdi Bútoripari Kft.